Hvordan kapre lesere – og beholde dem?

Financial Times kommer til Hauststormen for å fortelle om hvordan de eksprimenterer med nye formater for å beholde leserene.

Renée Kaplan er ansvarlig for brukerdata og analyse i Financial Times. Hun forteller hvordan storavisen treffer publikum gjennom data, eksperimentering med nye formater og plattformer, og nytenkning i redaksjonen.

Renee Kaplan

Renee Kaplan

Kaplan er tidligere viseredaksjonssjef i France24 og innholdsansvarlig i markedsføringsbyrået Havas. Hun har jobbet som journalist i en rekke amerikanske medier, blant annet CNN, CBS og New York Observer. Hun er bosatt i London.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *