Hva skal vi egentlig med bilder?

Hva skjer når journalistikken produseres fra skrivebordet, og journalistene ikke møter kildene sine ansikt til ansikt? Hva skal vi egentlig med fotojournalister når kildene selv kan knipse et bilde med mobilen?

Sveinung Ystad

Leiar av Pressefotografenes klubb, Sveinung Uddu Ystad.

Det tradisjonelle pressefotografiet er under press, samtidig som behovet for bilder og video aldri har vært større i norske medier. Kan man bare overlate fotojournalistikken til leserne og kommersielle aktører? Er det egentlig nødvendig å dra ut av redaksjonen for å lage god journalistikk?

Med blant annet leder av Pressefotografenes klubb, Sveinung Uddu Ystad og Frode Grytten.

Les hele programmet her!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *