Hva vil Media City Bergen bety for utviklingen av mediebyen Bergen?

Med skyhøy innovasjonstakt og mer enn ti prosent sysselsettingsvekst siste tre år er det sterk fremgang i den norske medieklyngen som har sitt hovedsete i Bergen. Hva kjennetegner et innovativt miljø, og hva er nøkkelen til vekst, innovasjon og nyskaping i medieklyngen?

Anne Jacobsen i Bergen Media City

Anne Jacobsen leder den norske medieklyngen i Bergen.

Anne Jacobsen leder den norske medieklyngen som har sitt hovedsete i Bergen. Hun har bred erfaring fra en medie- og teknologibransjen, og har jobbet med innovasjon, forretningsutvikling, journalistikk, analyse og forskning. Jacobsen er utdannet medieviter fra UiB, og har i tillegg videreutdannelse fra BI (Innovasjonsledelse og forretningsutvikling).

Lørdag under Hauststormen!

Les hele programmet her!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *